Røykfri hydrogenbil – bruk heller snus!

Hydrogenbiler er i skuddet som aldri før. Disse bilene er svært miljøvennlige ettersom kraften bilen drives av er en kjemisk reaksjon som skapes fra hydrogenet og overføres til mekanisk energi, som igjen driver bilen. Etterspørselen etter hydrogenbaserte biler bare øker hvert eneste år, og det er nok ikke lenge før vi også vil se hydrogendrevne fly, blant annet. Selv etter at elbilene gjorde sitt inntog er fremdeles hydrogendrevne biler kanskje et bedre og mer bærekraftig alternativ. Dette fordi elbiler krever mye energi og batteriene er fremdeles under utvikling for lengre kjøretid.

Bruk snus i stedet for sigarettrøking i bilen

Men, uansett hvilken type bil du velger er det viktig å holde den i god stand og ivareta verdien i den grad det er mulig. Noe av dette innebærer at bilen er røkfri. Røyker du i bilen din kan dette ha en negativ effekt på hva du får igjen for bilens verdi når du en gang skal selge den. Av denne grunn, blant andre helsemessige positive grunner, bør du heller bruke snus når du kjører. Dette tar også ikke vekk fokuset fra hva som skjer i trafikken foran og bak deg og har, som nevnt, mange helsemessige fordeler kontra det å røyke sigaretter. I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hvorfor du bør heller bruke snus til å kutte ned på sigarettforbruket ditt og få bedre helse.

Hvorfor snus i stedet for sigaretter?

Det er bevist at bruk av snus innebærer en betydelig mindre helserisiko enn det å røyke sigaretter som rett og slett er livsfarlig. Ikke bare sparer du lungene dine for sigarettrøyken, men du får også bedre og friskere pust, det lukter ikke røyke av klærne (eller hydrogenbilen din) og du vil ha mer overskudd i hverdagen og det er lettere å for eksempel begynne å trene.

Derfor bør du vurdere å bruke snus som et alternativ til å kutte ned på sigarettforbruket ditt. Det er som kjent ikke enkelt å slutte å røyke på dagen. Dette er for de fleste bare ikke realistisk i det hele tatt. Ved å heller bruke snus, vil du gjøre overgangen til null inntak av nikotin enklere og mer sannsynlig kunne slutte helt å røyke.

Snushjem.no – alt på ett sted

Uansett hvilken type snus du foretrekker enten det er løssnus, porsjonssnus, hvit snus eller annet, finner du all den ferskeste snusen til den rimeligste prisen på hjemmesiden til Snushjem.no. Her kan du til og med lage din egen snus! Du velger selv hvor mye salt og vann du vil ha på din favorittsmak og dermed har du en utsøkt snus helt tilpasset deg selv og dine kriterier. Hvorfor lete lenger? Du har jo alt du trenger for en bedre helse og sunnere livstil hos Snushjem.no. Du får også varene raskt levert til din hjemmeadresse – helt uten ekstraomkostninger eller fraktgebyr.

Fakta om hydrogenbiler

mts_cool