Utslippsfri ferie

Begynner det å krible i kroppen etter å dra ut på tur? Det er du ikke alene om. På våren kommer rastløsheten, da naturen endrer seg, det er lysere ute og det føles unaturlig å sitte på en kontorstol framfor en skjerm. Varmere vær og sterkere sol betyr ferie og fritid for oss nordmenn. Men hva gjør vi i år da flyreiser er frarådet, og prisene på flyreiser til destinasjoner i både inn- og utland har skutt i taket?

Sommeren blir etter alt å dømme veldig mild i Sør-Norge. Det er en gyllen mulighet til å besøke alle de stedene du har tenkt på å se lenge, og besøke slekt og venner rundt omkring i Norge. Vi kan snu innskrenkingen i bevegelsesfriheten til noe positivt! Pakk alt du måtte trenge av gode lydbøker, Tillpasset solfilm til varme dager, frysepose til å holde maten kald, termos til kaffen og sist men ikke minst; veibøker. Du vil få en fantastisk frihetsfølelse av å kunne velge hvor du vil dra underveis.

En hydrogenbil er den absolutt beste biltypen til slike lange turer. Elbiler kan være vanskelige å lade på noen strekninger, selv om det er under endring og forbedres i raskt tempo. Bensinbiler har den åpenbare ulempen ved at de koster mer i drift, og at de forurenser lufta. Det er godt for deg og for miljøet at ferien tilbringes i en utslippsfri bil i vakker norsk natur.

mts_cool