Strategi fra dieselbil til hydrogenbil

Har du dårlig råd og trenger ny bil, så vil vi foreslå en hydrogenbil. Den er ikke bare fullstendig utslippsfri, den er også hva folk skal transporteres i om noen få år. Har du dårlig råd, så er dette tipset viktig. Ikke bare for å få bedre råd, men også fordi du vil kunne bli rik også. Dessuten vil du spare miljøet, noe som absolutt er viktig i dag.

Så hvordan kan du gå fra å eie en dieselbil til å eie en splitter ny hydrogenbil? Her skal vi se på hvordan crm system kan omgjøre en falitt til å bli en suksesshistorie.

Hva er situasjonen din nå

Vi kaller det en nå-situasjons-analyse og det handler om å visualisere en situasjon som blir oppgavens utgangspunkt. Uansett hvor du er i livet så er dette viktig å finne ut av. Det er ting som vi lister opp her som er viktig:

  • Hvor stor gjeld har du
  • Hvor store inntekter har du
  • Hva er verdien av dine eiendommer
  • Hvordan kan du få mindre gjeld
  • Hvordan kan du få mer inntekt
  • Hvem er dine venner
  • Hvem er dine konkurrenter

CRM systemet vil iverksette alle disse punktene og gi deg en oversikt du kan gå ut fra. Nå må du finne ut hva dieselbilen din er verdt. La oss si du har ett par år på deg til å skaffe en hydrogenbil. Nå er det viktig at dieselbilen din ikke koster deg så mye at planen havarerer. Samtidig må den være sikker, for deg og din familie. Kontakt dine bekjentskaper som kan mye om bil og be dem om råd.

Gå så for å finne ut mest mulig om hydrogenbiler. Dette er noe du blant annet kan finne ut mer om på disse nettsidene om hydrogenbiler. Hva koster de og hvordan skal du få råd til dem. Du må gjøre to ting:

  • Systematisk nedbetaling av gjeld
  • Skaffe flere inntektskilder

Systematisk nedbetaling av gjeld handler om å sette sammen flere smålån til ett lån, eller å bake dem inn i huslånet. Det kalles refinansiering. Det andre handler om å spare smart. Det kan for eksempel være med å kjøpe aksjer. Dette fordi aksjesparing har rente som overstiger inflasjonen.

Hva er situasjonen din om 2 år

Forhåpentligvis har du kjøpt deg din første hydrogenbil. Det kan være fordi du endret forbruket ditt og fokuserte på nedbetaling. Det kan være fordi du la inn solcellepanel og kunne selge overskudd av strøm du ikke brukte. Det kan være fordi du skaffet deg flere jobber og økte inntekten med 25%.

Hydrogenbiler er neste steg for miljøutviklingen som verden står ovenfor. Bilene er mer autonome, men også mer utslippsfrie. Målet må være å sørge for at klimaet blir reddet. Ikke bare du som har fordel av det, men også planter og dyr rundt deg.

mts_cool